Hold da op….jeg er godt nok af sted med en flok morgenmennesker. Vi stod op nærmest midt om natten. Så fik vi spist morgenmad og pakket madpakker og efter oprydningen, så var der stadig lang tid til vi skulle køre med Revinge.

Men endelig kom vi af sted mod en hel dags træning i Revinge.

Vi startede på et område med bl.a. en motorvej. Der sad en figurant i en bus, under en lastbil og bag en masse containere, og det lykkes faktisk for Ginger at finde 4 figuranter, da der stod en mand og lavede noget, og Ginger mente da bestemt, at han også var med i legensmiley

Vi delte os på et tidspunkt og det ene hold søgte i en mørk labyrint og vi var nogle som gik over til et mørkt hus, hvor vi søgte…og hold da op, hvor var der mørkt. Bagefter fik Vanilla også lige lov til at finde to figuranter, og så var hun bare så gladsmiley

Vi søgte også i nogle togvogne og ved den ene togvogn, så skulle hundene op af en stejl stige og Ginger tog det stille og roligt og fandt figuranten som på på en hylde i togvognen. Så skulle vi ned igen og jeg gik foran Ginger og så gik hun fint ned af stigen igen. Ret godt gået, da hun faktisk ikke er så meget for så stejle stiger.

Vi havde også en eftersøgning blandt en masse biler og problemet var at komme frem til den rigtige bil, for de stod så tæt, så det var meget svært at bevæge sig rundt. Ginger tog færten foran den rigtige bil og jeg guide hende så rundt, så hun kom på den rigtige side.

Bagefter skulle vi søge i en hal og jeg sendte Ginger ind og hun søgte og søgte…men fandt ikke noget????

Så måtte jeg lige tjekke med en af de andre og det viste sig, at det slet ikke var den hal, at der var gemt en figurant i. Så det var da egentligt godt at vi ikke fandt nogen. Men lige så snart vi kom over i den rigtige hal, så tog det ikke 5 sekunder før Ginger gav hals.

Vi trænede også i en område, hvor figuranten kunne gå gennem en lang gang ind i et rum og oven på det rum, lå der en kæmpe stak paller og lign. og så blev hundene sat til at søge i pallerne.

Så fik hundene lidt rundering i et åbent område, hvor figuranten lå inde i et stort rør.

Dagens sidste figurant lå inde i en bus som var kørt galt og stod helt skæv.

Ginger har på afstand fået færten af figuranten inde i bussen.

Så er figuranten fundet og Ginger hopper ud af bussen med belønningen i munden.

Vi havde en god dag og fik prøvet en masse forskellige områder. Ved 16 tiden kørte vi tilbage til hytten.