Jeg havde fri fra arbejde i dag og morgenstunden bød på en tur forbi min kiropraktor. Bagefter var det hjem på sofaen for at slappe af.

Senere på dagen gik jeg i gang med at pakke til Sveriges turen…3 dages træning venter forude! 2 dage i Revinge (et kæmpe område som bl.a. også bruges af brandmændene i deres træning) og en dag med rundering i skoven.

Hundene havde godt nok travlt og de fulgte mig som et par skygger. De ville ikke risikere, at jeg glemte at tage dem medsmiley

Jeg havde 2 stof hundebure med. Vi måtte nemlig godt have hundene ind, da de lovede frostvejr om natten. Ginger klarede sig jo fint sidste weekenden, men da jeg også havde Vanilla med, så var jeg glad for at vi måtte tage hundene med ind. Burene i bilen er da okay…men ikke store nok til at skulle ligge der både nat og dag i 3 dage. Slet ikke når man med hastige skridt nærmer sig de 10 år!

Hen på eftermiddagen kørte jeg af sted og vi var ved spejderhytten ved 18 tiden. Hytten lå lige op af skoven, så der skulle nok være mulighed for et par gåture i løbet af de næste par dage.

Jeg valgte at dele værelse med Kirsten og hendes 3 hunde…og med mine 2 hunde, 5 stofbure og 2 madrasser, så var der faktisk fyldt op i det lille rum.