Hjem fra arbejde og pakke det sidste og så var det af sted mod Tinglev og en formentlig kold træningsweekend.

Men inden jeg skulle af sted, så kørte jeg lige forbi min mor og far og afleverede Vanilla…for der var ingen grund til, at hun skulle ligge i en kold bil om natten, når hun heller ikke skulle træne om dagen. Hun plejer altid at være med, og er altid så glad for det. Men denne gang var det altså for koldt! Hun er jo heller ikke en hel ung hundepige mere, så rart at hun kunne blive passet hos min mor og far.

Ginger fik så til gengæld et helt bur at ligge i, for skillevæggen mellem burene blev fjernet. Jeg tænkte, at det var bedst for Ginger at have lidt mere plads, specielt fordi det nok bliver et par kolde nætter, og så må det være rart at kunne flytte sig lidt rundt.

Vi ankom ca. kl. 21:30 og så gik jeg en tur med Ginger sammen med Viggo og hans hund. Tænk at gå der…med skov på begge sider af den snehvide vej, og med smukt måneskin og pga. sneen, så var det bare så lyst.

Så fik Ginger sin fleecedragt på og blev puttet med en masse tæpper og et lammeskind. Der var også tæpper over buret og langs siderne, så håber jeg bare at det ikke bliver for koldt!