Træning med begge hunde kl. 8-10 og så lige hjem et øjeblik, før turen gik mod Høng og LAUs massagekursus.

Jeg havde begge hunde med…men i dag var det Vanillas tur til en omgang massage. Det er tydelig at hun har prøvet at være til massagekursus med mig før…for der var mere ro over hende. Derudover så lærte jeg første gang, at jeg ikke skulle have godbidder med…for så kunne hun slet ikke slappe af. Hun vil nemlig bare have godbidder hele tiden, så øjnene spillede og hun var bare klar til at trænesmiley

Nå, men uden godbidder så gik det fint og hun fandt sig i mine påfund. Vi havde skiftevis teori og noget praktisk. Så Vanilla startede med at får ordnet ryggen og nakken og i næste omgang kom vi så til for og bagben og brystet. Hovedet fik også lige en omgang til sidst.

Jeg havde bagt kage til pauserne og det blev ”Den du ved nok” og det lød som om det faldt i god jord.

Arrangementet gik super godt og det så ud som om folk hyggede sig mens de lærte…og en hel dag sammen med collier og collie ejere, så kan det jo ikke gå helt galtsmiley

Der var et par andre Lassiehunde med for Winnie deltog med Cody, som synes at sådan noget massage er da den mest fantastiske form for avanceret kælsmiley

Merete og Jewel deltog også, og Jewel agerede endda demohund flere gange.

Og i morgen deltager der endnu en flok collier…og deriblandt endnu et par Lassiehunde.

Næste massagekursus…der må vi altså lære hundene at massere os!!!

Efter kurset så fik begge hunde lige lov til at komme ud og lege før turen gik hjem igen. De kunne næsten ikke vente med at kaste sig ud i vild leg…men måske var det bare for at holde sig varm…for det var godt nok en kold luftetursmiley

På kurset var jeg også så heldig, at jeg fik en flok nye spoler til min rok…for spoler kan man aldrig få for mange af. Og selvfølgelig kunne jeg bare have købt nogle færdige…men jeg synes at det er meget bedre med hjemmelavede, for jeg synes at den slags bare er helt fantastisk smukke…når man kan se træårene og farvespillet i træet. Jeg elsker den slags levende materialer og nyder alt det hjemmelavedesmiley

Så nu skal jeg have givet dem en omgang bivoks, så de bliver rigtig lækresmiley

En god dag…i hundenes tegnsmiley

Vanilla får massage…og det havde hun bestemt ikke noget i mod…det er jo ren hygge.

Se lige nogle smukke spoler til min rok…så nu kan jeg rigtig komme igang med spinderietsmiley

Her er så et billede af nogle knapper jeg fik for et par uger siden…håndlavet og helt utrolig smukke….billedet yder dem slet ikke retfærdighed…de er meget smukkere, når man også kan se med hændernesmiley