I dag gik turen til Optimera i Ringsted. Vi delte området op i 3 store områder og havde så en hund i hvert område, og roterede så, når figuranterne blev fundet.

Ginger var super god og fandt flot og sikkert figuranterne.

Første gang jeg sendte hende af sted, der løb hun langt frem og undersøgte et område med bl.a. store isoleringsblokke. Da hun nåede helt frem til slutningen, så drejede hun skarpt til højre og krydsede den store plads og det var helt tydeligt at hun havde fært. Så skulle det bare lige indkredses og så var der fin halsgivning. Flot, sikkert og selvstændigt arbejde.

Selv inde i hallen, som bestemt plejer at være svær, så fik hun forholdsvis hurtigt sporet sig ind på i hvilket område figuranten var. 1. gang vi var i hallen, der nåede hun frem og fandt figuranten og gav hals. Men den anden gang, lå figuranten 1½ meter oppe på en hylde og det er væsentlig svære for hundene. Men de klarede det faktisk generelt ret flot, når de lige fik tiden til at søge.

Super god træning og alle hundene var bare rigtig gode i dagsmiley