I dag gik turen til gymnastik….og desværre fik jeg mere ondt af at være til gymnastik. Det handler jo sikkert om at når ryggen er låst, så bliver muskler og sener jo belastet forkert…og når jeg så træner…så går det helt galt. Øv altså! Så aftenen blev fejret på sofaen!

Hundene fik som plaster så til gengæld kogt torsk og det var lige noget der bragte jubel i det lille hjemsmiley

Til gengæld så er det fedt når tingene efterhånden begynder at falde i hak…efter et par meget travle måneder. Der er f.eks. blevet lavet en rigtig god aftale mellem redningshunden Danmark og Kingsmoor….og det er lige faldet på pladssmiley Rart når arbejdet ender med et godt resultat.

I næste weekend er der overrækkelse til årets LP/Rally hunde i Collie Klubben, og der er jeg også ved at være klar…pokalerne er bestilt og kommet, rosetter er ligeså, diplomer til årets hunde og til championhundene har jeg lavet færdige, så de skal bare udskrives og lamineres. Sponsorpræmierne er der styr på og jeg skal lige have lavet det sidste med Hund og Trænings bladene. Så det kører vist også!

DCKs hjemmeside har jeg også brugt en masse tid på…under aktiviteter. Målet er, at der på hjemmesiden, står noget om alle de typer for hundesport, hvor der deltager collier. Jeg er nået en god bid…og nu er den brugbar og så må der kommer lidt mere på efterhånden.

Så komme årets første Collie blad…med Ginger på forsidensmiley

Det skulle være en af årets Lp hunde..og så synes jeg, at det skulle være af en hund i bevægelse…og som viste en LP øvelse.

Egentlig ville vi, i LAU, have skrevet ud…men med collie klubbens nye hjemmeside, årets hunde arrangementet, et massagekursus og en syg kollega, så løb tiden fra mig…og lige pludselig så var der deadline.

Så jeg fattede hurtigt et kamera og prøvede at få et Lp billede i hus.