Så gik turen til Johanna i Køge. Jeg gik en tur med begge hunde da jeg ankom og så røg Vanilla i bilen.

Uhhh vi havde hestekødguffer med fra Kingsmoor…og hold da op, det er noget hun kan lide.

Hold da op hvor Gingers lille hoved fik lov til at knage! Først trænede vi apport, hvor hun skal hitte ud af at hun skal komme på plads, hvis jeg kaster en alm. apportbuk. Og hvis jeg kaster andet, så skal hun afslutte foran. Hun har vist ikke helt fundet ud af, hvad i alverden det er jeg har gang i smiley

Der bliver tænkt så meget, så det næsten knagede.

Bagefter trænede vi 2 skridts øvelse og vendinger….Ginger er nemlig lidt for hurtig på aftrækkeren…havde jeg opdaget. Så det skulle der lige fokus på.

Derudover så brummer hun også i ren ivrighed. Man må i hvert fald sige at Ginger meget gerne vil fortælle hendes mening om tingene. Sjovt nok så er det ikke en stress gøen…som man nogen gange kan høre…næh det er mere en ”Hmmmm”. Måske hun bare skal smøres, når hun sådan går og knirker smiley