I dag skulle vi holde fastelavn…jeg hørte dog først om det for et par uger siden. Planen var udklædning og hundetricks. Jeg havde tænkte på hvad jeg kunne få trænet…men må erkende at jeg har alt for meget om ørene for tiden, og så må man prioritere hårdt…i stedet for at gå ned med stress.

Så ingen udklædning eller tricks for os. Men de andre havde været ret kreative…både mht. udklædning…af både hunde og førere…og mht. tricks.

Der er altså ikke noget som en rottweiler med lyserødt dækken og bling på, som er fremfører prinsessen på ærten og lå på… jeg ved ikke hvor mange tæpper, håndklæder og lign. Og hun sov så forskrækkeligt…pga. bolden der lå under tæpperne.

Der var også et par der var posedamen, hvor hunden hjalp med at samle dåser…selv om jeg er lidt i tvivl om de kan få panter for dåserne bagefter, det gik vist lidt hårdt ud over demsmiley

Bagefter var vi inde og så hvalpe hos Helle…nåhr hvor var de søde. Og i mens grillede Ole pølser og så var der hotdogs til alle.

Bagefter var der hyggeligt hundesnak og der var næsten ikke det hunde-emne der ikke blev snakket om…og lige pludselig var klokken 2…om natten. Og så blev vi smidt ud…forståeligt nok. Puha hjem med hundene og så i seng…omkring ved 3 tiden, og så lige 3 timers søvn…og så på arbejdesmiley